Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Eξάρχεια : Γκέτο Αναρχισμού καί κλεφτοπόλεμου ??



50 περίπου νεαροί Αντιεξουσιαστές με καδρόνια καί μολότωφ ( όπως λενε τα ΜΜΕ ) επιτέθηκαν απόψε σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ στο οποίο επέβαιναν 3 Αστυνομικοί .
Ένας από τους Αστυνομικούς πυροβόλησε καί τραυμάτισε θανάσιμα έναν 15χρονο !!!!! που συμμετείχε στά επεισόδια . Ο 15χρονος άφησε τήν τελευταία του πνοή κατά την μεταφορά του στον Ευαγγελισμό.
Άκουσα και διάβασα πολλά επί του θέματος ( να παραιτηθεί ο Υπουργός , να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο Αστυνομικός , ο Καραμανλής όπλισε το χέρι του Αστυνομικού , να παραιτηθεί σύσσωμη η Κυβέρνηση καί πολλές ακόμα φαμφάρες από δήθεν ευαίσθητοποιημένους δημοσιογράφους που βρήκαν τήν ευκαιρία να Λαίκίσουν )

Εγω έχω μερικές απορίες καί όποιος μπορεί να μου τις λύσει

1. 15 χρονών Αντιεξουσιαστής ???? Απο ποιούς κινούμενος ή καθοδηγούμενος ?????? Γιατί αυτοί οι ανεγκέφαλοι εντάσσουν στις ομάδες τους ανήλικα ????

2. Οι καθοδηγητές του συμμετείχαν στα επεισόδια ή πίναν ουισκάκια στο καφέ της πλατείας και απολάμβαναν το έργο τους ???

3. 50 άτομα με ξύλα , μολότωφ κ.λ.π. εναντίον 3 αστυνομικών πως έπρεπε να αντιμετωπιστούν ???? ( Φυσικά διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ στήν χρήση όπλων σε ζωτικές περιοχές του σώματος ) αλλά σκέφτεται κανείς οτί και οι Αστυνομικοί είναι άνθρωποι σαν εμάς με αίσθηματα και πανικού καί φόβου καί προστασίας της ζωής τους ???

4. Αν έσπαγαν και έκαιγαν καμμιά 20ρια αυτοκίνητα τις περιοχής καί μερικές δεκάδες τζαμαρίες από τα γύρω μαγαζιά , μήπως λέγαμε σήμερα" η Αστυνομία κοιμόταν" ???

Ας παρθούν επιτέλους πρωτοβουλίες να σταματήσει αυτός ο κλεφτοπόλεμος , να συλληφθούν καί να τιμωρηθούν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ οι Στρατολόγοι τους , ας σταματήσει πλέον μία περιοχή στο κέντρο της Αθήνας να είναι Γκέτο του κάθε ψυχάκια που θέλει να περάσει τήν ακραία ιδεολογία του καταστρέφοντας περιουσίες ιδιώτικές καί Δημόσιες .

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: