Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2008

Πάλι ρόμπα ξεκούμπωτη έγινε ο Τηλεοπτικός "Ταρζάν"Πάλι ρόμπα ξεκούμπωτη έγινε ο Τηλεοπτικός "Ταρζάν"( Τριανταφυλόπουλος )
Τον πήρε τηλέφωνο ειδικός φρουρός παρών στό επεισόδιο με τον διοικητή του ΑΤ Πατησίων καί τον προκαλούσε να βάλει όλο το βίντεο με τον διοικητή να φανεί αν αυτό πού έριξε ήταν χειροβομβίδα κρότου λάμψης η μάρμαρο καί ... έκανε την κότα ο "Ταρζαν" .

Ήρεμα καί λογικά ο ειδικός φρουρός ,παρών στο επεισόδιο όπως είπε , ζήτησε να πάιξει το βίντεο να φανεί αν έσκασε χειροβομβίδα η μάρμαρο καί η κότα ( Ταρζάν ) έκανε ... αυγουλάκι ....
Γιατί ρε "Ταρζάν" μας δουλεύεις ?????
Μας περνάς για τόσο μαλ...ες ??? Η μπορείς να αποδείξεις αυτά που λες , η παραδέξου ότι για χάριν της Τηλεθέασης κόβεις καί ράβεις τα Βίντεο όπως σε βολεύει
Τόσα πολλά σου στοιχίζει η ΚΙΜ καί πρεπει να μας πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες για να τα "πέρνεις" καί να τήν έχεις??????
Αν δεν έχεις τα @@ να μας δείξεις τήν συνέχεια του Βίντεο γιά να φανεί αν έριξε μάρμαρο ή χειροβομβίδα κρότου λάμψης παραδέξου τουλάχιστον "στήνεις" ρεπορτάζ καί αυτό φτάνει.
Τέρμα τα κόλπα Ταρζαν του κώλου σε πήραμε χαμπάρι πια....

Δεν υπάρχουν σχόλια: