Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Τριανταφυλόπουλε αν τολμάς κάντο

Σε προκαλώ Μάκη Τριανταφυλόπουλε να βγάλεις στον αέρα το τηλεφώνημα που σου έκανα έχθες στήν εκπομπή σου να ακούσει ο κόσμος της γελοίες δικαιολογίες με τις οποίες προσπάθησαν οι συνεργάτες σου να δικαιολογήσουν γιατί δεν παρουσίαζες την συνέχεια του ΒΙΝΤΕΟ με τον αστυνομικό του ΑΤ Πατησίων καί τήν υπόσχεση τελικά ότι πριν το τέλος της εκπομπής θα το παίξεις οπωσδήποτε αλλά δεν έπαιξε ΠΟΤΕ .
Μάλιστα όταν είπα οτι θα δημοσιεύσω εγώ το τηλεφώνημα , ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ !!!! δέχτηκα τήν απάντηση οτι το να μαγνητοφωνώ το τηλεφώνημα ειναι παράνομο καί θα προσφύγετε στην Δικαιοσύνη .
Μιλάτε εσείς για παράνομες μαγνητοφωνήσεις ?????Εσείς που γεμίσατε τον τόπο κοριούς καί κρυφές κάμερες θα προσφύγετε στην δικαιοσύνη ??????
Δυστυχώς δεν μαγνητοφωνούσα το τηλεφώνημα για να γελάσει όλος ο κόσμος μαζί σας αλλά εσείς που σιγουρα το έχετε βγάλτε το στον αέρα καί σας υπόσχομαι να μην σας μυνήσω .

1 σχόλιο:

~ΕΚAΤΗ~ ...φως και παλι φως η ψυχη που μαχεται... είπε...

σιγά μην το κάνει!δεν τον συμφέρει αυτό!!!!μόνο αυτά που υποκλέπτουν αυτοί είναι η αλήθεια......που τους συμφέρει!!!καλή σου μέρα!!!