Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Η Ζούγκλα ο Ταρζάν καί τα υπόλοιπα ... ζώα





Ο άρχοντας της Ζούκλας "Ταρζάν"( Τριανταφυλλόπουλος ) εξημερώνει με τον δικό του τρόπο τα "ζώα" ( Έλληνες) του "βασίλειου" του ( Ελλάδα) καί κανείς δεν μιλά.
Τι σημαίνει να είσαι "Ταρζάν" καί να έχεις την δική σου "Ζούγκλα" :
- Δεν ισχύει για τον "Ταρζαν" ο νόμος περί απαγόρευσης δημοσίευσης φωτογραφιών κατηγορουμένου καί δημοσιεύει "τσαμπουκά" φωτογραφίες του ειδικού φρουρού
- Δεν ισχύει για τον "Ταρζαν" ο νόμος περί απαγόρευσης δημοσίευσης προσωπικών στοιχείων ( διεύθηνση κατοικίας, Αριθμό Δελτίου Ταυτότητος , πατρόνυμο ,μητρόνυμο κ.λ.π.) οποιουδήποτε πολίτη καί δημοσιεύει "τσαμπουκά" πλήρη ατομικά στοιχεία του ειδικού φρουρου.
- Δεν ισχύει για τον "Ταρζαν" ο νόμος περί απαγόρευσης τοποθέτησης καμερών σε δημόσιους χώρους καί εγκατέστησε "τσαμπουκά" 2 κάμερες ( στο Πολυτεχνείο καί στο Σύνταγμα ) καί μάλιστα με χειριστή ( καμεραμάν ) γιά να μπορεί να ζουμάρει σε πρόσωπα καί καταστάσεις δίκην Big Brother .

Κύριε Παυλόπουλε , Κύριε Καραμανλή , κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας θα αφήσετε για πολύ ακόμα τον Τριανταφυλλόπουλο να μετατρέπει την χώρα σε "Ζούγκλα" , τους Έλληνες σε υπάκουα "ζώα" της και τον εαυτό του σε Άρχοντα αυτής "Ταρζαν" ??? Ή μήπως δεν τα κάνει όλα αυτά "τσαμπουκά" αλλά με τις ευλογίες σας ???

1 σχόλιο:

molemou είπε...

KAI POIOS THA TON PIRAKSI AFOU TON XRIAZONTE KAI TOUS XRIAZETA :ELADARA ME TA ORAIA SOU KAI ME TON MAKI SOU