Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Ηξεραν ή δεν ήξεραν ???




Ήξεραν ή δεν ήξεραν τα ΜΜΕ ότι από τα όπλα που έχουν οι ειδικοί φρουροί στα 20 μέτρα το χτύπημα είναι 100% διαμπερές ακόμα και στο κρανίο άρα το τυφλό τραύμα δεν ήταν απ ευθείας βολή??? Και άν δέν ήξεραν δέν ρώταγαν ??? Για ασήμαντα πράγματα φέρνουν κάθε λογής ειδικούς για αυτό έκαναν τις κότες .

Ήξεραν ή δεν ήξεραν στήν Κυβέρνηση ότι μετά τα τόσα σπασίματα καταστημάτων θα γινόταν πλιάτσικο ????? Τότε γιατί αφησαν να γίνει ??????

Ήξεραν ή δεν ήξεραν οι κουκουλοφόροι καί κάθε λογής διαμαρτυρόμενοι κατά τής εξουσίας , που είναι το Μέγαρο Μαξίμου , τα σπίτια των Λαμόγιων πολιτικών , η Μονή Βατοπεδίου , οι κυβερνητικες υπηρεσίες ??? Ήξεραν αλλά δεν πήγαν εκεί . Σπάσαν καί κάψαν το βιός του απλού Πολίτη

Ήξεραν ή δεν ήξεραν τα ΜΜΕ ότι αστυνομικοί με πολιτικά κυκλοφορούν σκόπιμα ανάμεσα σε διαδηλωτές , αναρχικούς , ναρκομανής κ.λ.π. ????? Τότε γιατι κάνουν ότι απορούν όταν βλέπουν το ίδιο άτομο που στο ένα πλάνο κρατάει πέτρες και στο επόμενο έχει συλλάβει κουκουλοφόρο??????

Ήξεραν ή δεν ήξεραν τα ΜΜΕ τι σημαίνει σεβασμός νεκρού ????? Τότε γιατί σφάζονταν ποιός θα εξασφαλίσει τα καλλύτερα πλάνα απο τήν κηδεία του Αλέξη ???? Τότε γιατι σκοτώνονται να βγάζουν στα παράθυρα κάθε ανεγκέφαλο να λέει ότι του κατέβει για το παιδί ???

Ξέρουν ή δεν ξέρουν οι Κυβερνώντες καί τα ΜΜΕ ότι σε αυτή την κατάσταση ήρθε η χώρα απο τους Ζαχόπουλους , τα Βατοπέδια , τους Ρουσόπουλους , τήν Siemens καί όλους αυτούς πού αθωόνουν μεγαλοπρεπώς ???????

Ξέρουν η δέν ξέρουν ότι ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???????

Μήπως τελικά δεν ξέρουν τον δρόμο να φύγουν ??? Μήπως να πάμε όλοι μαζί στο Μαξίμου να τους τον δείξουμε ???

2 σχόλια:

~ΕΚAΤΗ~ ...φως και παλι φως η ψυχη που μαχεται... είπε...

τον δρόμο για να φύγουν τον ξέρουν πολύ καλά............απλά περιμένουν να τους διώξουμε εμείς με τις κλωτσιές!!!

molemou είπε...

ΈΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΜΆΛΛΟΝ ΕΝΑ ΧΈΣΙΜΟ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΘΈΛΟΥΝΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΆΛΟΥΝΕ ΜΥΑΛΌ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ.