Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Η ρόμπα της ρομπας ... ω Ταρζάν



Πάλι ρόμπα ο Ταρζαν .
Σε σημερινή συζήτηση του Αρχοντα της Βλακείας Τριανταφυλλόπουλου με την Ντόρα Μπακογιάννη πάλι έδωσε ρεσιτάλ βλακείας ο Ταρζανάκος μας .
Η Ντόρα του είπε καί πολύ σωστά μάλιστα ότι έφτασε στο σημείο να βγάλει τον δολοφόνο του άντρα της Παύλου Μπακογιάννη στην εκπομπή του και να τον ρωτάει τι θα έκανε αν ήταν Πρωθυπουργός η τι θα έκανε αν ήταν Υπουργός.
Και ο ταρζαν αφου κατάπιε την γλώσσα του πρώτα απάντησε ότι έχουν δικαίωμα να μιλήσουν όλοι οι δολοφόνοι.
Και πήρε τήν καλοπληρωμένη απάντηση Εχουν δικαίωμα να μιλήσουν φυσικά αλλά όχι και να τους ρωτάμε πώς θα χειριζόνταν τήν όποια κρίση αν ήταν πρωθυπουργοί.

Αγαπητέ Ταρζανάκο της πλάκας ( γιατί της πλάκας είσαι ) ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΞΗΡΟΣ καί μπορεί καλά να έκανες αλλά ποιός σου είπε οτι ενδιαφέρεται ο Ελληνικός Λαός να μάθει τι θα έκανε αν ήταν Πρωθυπουργός ενα άτομο με ενεργή δράση σε Τρομοκρατικές Οργανώσεις , με καμμιά δεκαριά ΕΝ ΨΥΧΡΩ δολοφονίες , και με 2 φορές ΙΣΟΒΙΑ ????
Δηλαδή τι μας λες τώρα ??? ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ??

ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΤΑΡΖΑΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ . ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.....

2 σχόλια:

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ, Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ. ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΕ ΣΤΟ ΞΗΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Ο ΞΗΡΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ? Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ!!! ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΤΟΝ ΞΗΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ.
Β.Β.