Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Elite Δημοσιοκάφροι

Δημοσιογράφοι,Μεγαλοδημοσιογράφοι, Αλαζόνες

Καί δηλαδή τι να πιστέψουμε εμείς τώρα για τούς Αλαζόνες Δημοσιογράφους, με τις πολυτελείς βίλλες , τα χλιδάτα τζιπ , τα "νόμιμα " εκατομμύρια στις Τράπεζες εσωτερικού και εξωτερικού, ότι έφτασαν εκεί ψηλά ασκόντας τίμια το επάγγελμα του δημοσιογράφου ?
Γιατί όταν θήγονται τα συμφέροντα τους καί τσακώνονται μεταξύ τους βγαίνει στην φόρα όλη η "κόπρος του Αυγεία"( καβγάς Τριανταφυλόπουλου/Αναστασιάδη , Τριανταφυλόπουλου/Γκόλια καί άλλοι πολλοί )
Κάποιος πρέπει να τους ανοίξει τα μάτια να δουν την τρέχουσα πραγματικότητα, γιατί είναι σίγουρο ότι έγιναν αυτό που έγιναν έρποντας και αναρριχόμενοι στις υψηλές τους θέσεις πατώντας σε πολλά πτώματα πίσω τους .
Γιαυτό ενοχλούνται απο τα blogs , γιαυτό συνάπτουν συμφωνίες εκατομμυρίων με τους κάθε λογής Καναλάρχες και μεγαλοεκδότες που ξεσκονίζουν τα πέτα των πολιτικών χωρίς να έχουν πολιτική συνήδηση καί άποψη .
Δυστυχώς κύριοι της Elite Δημοσιογραφίας οι εποχές άλαξαν . Η μορφή ενημέρωσης άλαξε . Το Internet είναι ελεύθερο καί δύσκολα θα μπορέσετε να το φιμώσετε . Η βρώμα σας άρχισε να ανδύεται έντονα πλέον, πόσο ακόμα μπορείτε να τήν κουκουλώνετε ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: