Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Συνδικαλισμός είναι αυτός ?



Πολύ αγριεμένοι οι αγρότες.
"Τέρμα στους συμβολικούς αποκλεισμούς.
Θα κλείσουμε οριστικά τους δρόμους, μέχρι να δικαιωθούμε."
Γιώργος Δρόσος, αγρότης από τα Φάρσαλα
Το ερώτημα είναι πάντα το ίδιο:
Ο κοσμάκης που ταξιδεύει και οι άλλοι επαγγελματίες τι φταίνε;
Τι σόι κανιβαλισμός είναι αυτός;
Όποιος έχει δίκιο, θα πρέπει να εκνευρίζει όλη την υπόλοιπη κοινωνία;
Και εμείς οι ....καθαρίστριες έχουμε δίκιο, αλλά δεν ήρθαμε να αποκλείσουμε τα χωράφια σας, όταν μαζεύατε το καλοκαίρι τα σπαρτά !!!
Και οι νταλικέρηδες έχουν χίλια δίκια, αλλά δεν απέκλεισαν το καλοκαίρι, που "καίγεστε" εσείς, τον κάμπο με τις νταλίκες, ώστε να έχετε πρόσβαση στα χωράφια σας! Έτσι δεν είναι ;
ΣΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ;
ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ;
Τι αναχρονιστικές κινητοποιήσεις είναι αυτές; Περιμένετε στήριξη από την υπόλοιπη κοινωνία; Όλες οι κοινωνικές τάξεις, διαχρονικά, έχουν "δίκια". Χίλια "δίκια". Για να τα κερδίσουν, θα πρέπει να βογγήξουν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες; Περιμένετε αλληλεγγύη δηλαδή; http://taxalia.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλη πλακα ειναι στην απαντηση συνδικαλιστη της Ν.Δ. στον Υπουργο Γεωργιας: -Μα κυριε Υπουργε, εσεις πριν λιγα χρονια μας παρακινουσατε να κλεισουμε τους δρομους.
Περα απο την πλακα, η κατασταση στην γεωργια ειναι κατι παραπανω απο δραματικη. Μονο τον τελευταιο χρονο ειχαμε αυξηση των γεωργικων εφοδιων (σποροι, λιπασματα, φυτοφαρμακα) της ταξεως των 150% και βαλε! Ενω η αντιστοιχη μειωση!!! των τιμων των αγροτικων προιοντων ξεπερνα το 100% σε πολλς περιπτωσεις. Δεν δικαιολογω αυτο τον τροπο διαμαρτυριας αλλα οι δολιοι δεν εχουν και πολλους.
Την καλησπερα μου....
Y.Γ. Πολυ ωραιο το μπλογκ. Θα τα λεμε συχνα μαλλον.