Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Νότης καί πάσης Ελλάδος δηλαδή

Σας θυμίζει καν�ναν άλλο; γνωστό από Σαλόνικα μεριά (πολιτικό όχι "τραγουδιστή")

Σας θυμίζει κανέναν άλλο; γνωστό από Σαλόνικα μεριά (πολιτικό όχι "τραγουδιστή") Το όνομα του αρχίζει απο Ψω καί τελειώνει σε μιάδης


ΠΗΓΗ: http://abelofilosofies.blogspot.com/2006/05/notis-sfakianakis_04.html

….,Στην αρχή πρόβαλε η aetisia μύτη του. Μετά ολόκληρος. Κομπλέ. Με το φαβοριτομουστάκι, το μπριγιαντινισμένο μαλλί σε στιλ δευτεροκλασάτου σισελιάνου μαφιόζου, μια wanna-be armani κουστουμιά και ένα κομπολόι δίχρωμο, για το οποίο ένας ιθαγενής θα σου αντάλλαζε τρία τόξα, δύο φτερά και ένα βράδυ με το «Αλανιάρικο Γλου-Γλου» (τη γυναίκα του). Χείμαρρος ο Notis. Μας είπε ότι δεν μπαίνει στο μετρό γιατί φοβάται επειδή λέει η Ελλάδα είναι σεισμογενής χώρα. Δηλαδή οι υπόλοιποι είμαστε μαλάκες και θα το φάμε κάποια μέρα το κεφάλι μας. Μας είπε ότι ακούει μόνο ξένη μουσική. ‘Όσοι τον ακούνε δηλαδή είναι μαλάκες (βέβαια, το ότι ακούει- σκέτο- αποτελεί θαύμα). Δεν εγκρίνει ως διασκέδαση τις λαϊκές πίστες λέει. Δηλαδή αυτοί που πάνε και του τα σκάνε είναι μαλάκες. Έμαθα επίσης ότι πριν γεννηθεί, εμφανίστηκε μια γυναικεία μορφή στον πατέρα του (ή τον παππού του ή τη γιαγιά του, το ξέχασα), υπονοώντας προφανώς την Παναγία. Ωστόσο, σε προηγούμενή του γραπτή συνέντευξη (ναι, διαβάζω για τους γραφικούς γιατί γελάω αφάνταστα) δήλωσε ότι είναι «ανεξίθρησκος». Άθεος εννοούσε, πήγε να το «μαζέψει» και ο δημοσιογράφος, αλλά αυτός επέμεινε: «Είμαι ανεξίθρησκος. Τό’ χω ψάξει και έχω καταλήξει ότι δεν υπάρχει Θεός». Off course. Αφού το έψαξες, πάμε πάσο!

Ο Μουρατίδης, πάντως, έκανε ό,τι μπορούσε για να τον βγάλει μουράτο. Έδειξε π.χ βιντεοκλίπ από σχετικά «ποιοτικό» κομμάτι που έχει τραγουδήσει ο Notis («Δημοσθένους Λέξις»- απορώ πώς ερμηνεύει έλληνες συνθέτες αφού δεν τους ακούει καν). Προσπάθησε να του εκμαιεύσει και κάποια υποψία κουλτούρας βρε αδερφέ. Ο Notis εκεί: «Δεν διαβάζω βιβλία. Εφημερίδες διαβάζω μόνο την Κυριακή» και πάει λέγοντας.
Εντάξει, δεν λέω. Φωνή έχει καλή ο άνθρωπος. Αλλά ως εκεί. Κατά τ’ άλλα, είναι ό,τι χειρότερο έχει να επιδείξει το εγχώριο σταρσύστεμ. Και πιο επικίνδυνο από κάθε βυζαρομπεζεντάκου. Την τελευταία τουλάχιστον την καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε με στοιχειώδες IQ για το τι σαρκοσούργελο πρόκειται. Ο Notis μπορεί να πλασάρεται και ως πρότυπο για μερικούς- μερικούς. Πρότυπο που ίσως δημιουργεί περισσότερους βλαχοελληνάρες σαν την πάρτη του.

Εδώ απολαύστε την αφεντομουτσουνάρα του μέγα αυτού λαϊκού τραγουδιστή, που πρέπει όλοι σας να τον προσκυνάτε και να μη του ζητάτε αυτόγραφα παρακαλώ, οι ημίθεοι δεν ασχολούνται με τέτοια



Δεν υπάρχουν σχόλια: