Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Ιδού τα χάλια των παπάδων ( Η πατσαβούρα η τακουνου )



Ένας Αρχιμανδρίτης και πολίτες υπεράνω υποψίας εμπλέκονται σε ένα από τα σκληρότερα κυκλώματα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας στο Διαδίκτυο. Στην κατοχή μάλιστα του Αρχιμανδρίτη που λειτουργεί στην περιφέρεια της Μητροπόλεως Σπάρτης, εντοπίστηκε το «σκληρότερο» υλικό που διέθετε το κύκλωμα. Πρόκειται για τον Φώτη Μακρυστάθη που λειτουργεί στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό Σπάρτης και ο οποίος διαμένει στον Πειραιά.
\
Για διαβάστε και αυτο τώρα

Απο το άρθρο της Ελευθεροτυπίας της 3ης Απριλίου 2005 διαβάζουμε:

Ο αρχιμανδρίτης και μέλος της Ιεράς Συνόδου, Φώτιος, που διακονεί τον Πανάγιο Τάφο, κέρδισε πρόσφατα το δικό του δεκαπεντάλεπτο (αρνητικής) δημοσιότητας, όταν μπροστά στις κάμερες καταράστηκε μία δημοσιογράφο. Λίγο αργότερα βέβαια, ζήτησε συγνώμη εξηγώντας ότι είναι ευέξαπτος επειδή έχει ζάχαρο.
Φαίνεται, ωστόσο, ότι το ζάχαρό του ανεβαίνει ακόμα και όταν... αλληλογραφεί με τους εν Χριστώ αδελφούς του! Ιδού, λοιπόν, τι γράφει (ο απόφοιτος δημοτικού) Φώτιος σε μητροπολίτη, αντίπαλο του πατριάρχη Ειρηναίου: «Μωρή πατσαβούρα τακουνού, που έκανες αίτηση ότι ο μισθός είναι λίγος για να πάρεις αύξηση, για να πληρώνεις εκεί που γυρίζεις, στις αγορές, και δεν ντρέπεσαι που έδωσες τα κειμήλια του Αγίου Τάφου στον... Πώς θα βγει η ψυχή σου; Αλλά και αυτός δεν έχει φιλότιμο που τα πήρε». Αρχιμανδρίτης Φώτιος.

πηγή http://mirikastiko.blogspot.com/2009/01/blog-post_27.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΤΥΠΙΑ ΤΟΤΕ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΑΤΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΚΙ ΜΕΣΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΑΣΗΜΩΝΗ ΒΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΒΑΡΑ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ