Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Χέρι χέρι γιατί καί αυτος δέν διαφέρει ..



Κλικ στήν εικόνα

Σοβαρές καταγγελίες κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, εξαπολύει ο πρώην περιφερειάρχης Κρήτης, Γιώργος Καρτσώλης, που παραιτήθηκε από το κόμμα.

17 σχόλια:

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Προσθέστε αγαπητοί φίλοι, ότι είναι αυτοδημιούργητος, δουλεύει απο 12 χρονών,έχει περισσότερα ένσημα απο όσα όλοι οι Βουλεύτές της βουλής μαζί, μεγάλωσε στο πεζοδρόμιο, είναι αμέτρητες οι φορές που βοηθάει φτωχούς και αδυνάτους, σε πολλά σπίτια του στεγάζονται άστεγοι, υπερήλικες, άνεργοι, δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για οικονομικές ατασθαλίες, δεν έχει ασκήσει κυβερνητική εξουσία, διέθεσε 2.000.000 Ευρώ για το ταμείο της φτώχειας, έφτασε να τον επαινεί για αγαθοεργίες και ο Τριανταφυλλόπουλος, πρόσφατα έσωσε τη ζωή Νιγηριανής (μέσω της Κας Δήμητρας Αράπογλου , δεν χρωστάει σε κανέναν, δεν παίρνει επιχορηγήσεις απο τον κρατικό κορβανά, αγαπάει την Ελλάδα,τιμάει τη σημαία, τα ιδανικά, τις παραδόσεις, τον Ελληνισμό,είναι ενάντια στον φασισμό των κουκουλοΦΛΩΡΩΝ, δεν είναι κούτσουρο απο παραδοσιακά πολιτικά τζάκια, έχει φιλολαικές θέσεις,βραβεύτηκε μεταξύ των αξιοτέρων 4 ευρωβουλευτών, το ΛΑ.Ο.Σ αναδείχθηκε ΠΡΩΤΟ στον κοινοβουλευτικό έλεγχο και στις επιτροπές της Βουλής, δέχθηκε την ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ !!παραίτηση του κ. Καρτσώλη και δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν δικαιούται να έχει οικονομική άνεση την οποία απέκτησε με την επιχειρηματική του ευφυία και οχι κλέβοντας και ρημάζοντας λαό και κράτος. ΑΡΑ μάλλον ΑΣΤΟΧΗ είναι η ταύτισή του μέ ΟΛΟΥΣ τους άλλους. ΙΣΟΙ είμαστε ΟΛΟΙ, αλλά όχι και ΟΜΟΙΟΙ!!
Ελπίζω να κάλυψα την προσωπική μου άποψη στήριξης αυτού του ΑΝΘΡΩΠΟΥ που βάλλεται πανταχόθεν γιατί δεν έχει σχέση με το πολιτικό, σάπιο και βρωμερό κατεστημένο. Στηρίζοντας αυτό το κατεστημένο,απλά γινόμαστε ΟΜΟΙΟΙ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τα τωρινά χάλια μας και για τα μελλοντικά χάλια των παιδιών μας.
Ας είμαστε λοιπόν προσεκτικοί στό κόλλημα ταμπελών και στην ισοπέδωση και εξομοίωση των πάντων.
Η αποστολή των blogs δεν είναι η σπίλωση ικανών αλλά η αποκάλυψη ανικάνων και επικίνδυνων για το λαό πολιτικών. Πόσο επικίνδυνος ή χρήσιμος είναι ο Γ.Καρατζαφέρης, προκύπτει απο τα παραπάνω και σας παρακαλώ για συζήτησή τους.
Με άπειρη φιλική διάθεση, ή εποικοδομητική αντιπαράθεση
Αργύρης Σιδέρης
Διαχειριστής του blogg: "SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR"

Ανώνυμος είπε...

Με χέρι και πόδι
να φύγει αυτό το βόδι...

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης απέκτησε τα περιουσιακά του στοιχεία απο τη δυλειά του και όχι κλέβοντας το κράτος.

Μπορούμε να πούμε το ίδιο και για πολλούς άλλους πρώην και νυν υπουργούς, βουλευτές, πολιτικούς που ΛΗΣΤΕΨΑΝ και ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ το κρατος; Απλώς δείτε το χλιδάτο τρόπο που ζουν σήμερα ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!

arpaxta είπε...

Απάντηση στο Σχόλιο του αγαπητου ΑΡΓΥΡΗ :
Δεν διαφωνώ για όσα καλά λες οτί έκανε καί δεν διαφωνώ γιατί απλά δεν τα γνωρίζω . Το σχόλιο καί η φωτογραφία βασίζετε σε επιστολή ( όπως σαφώς αναφέρω ) συνεργάτου του .
Πιθανόν να τον συκοφαντεί δεν λέω αλλά αγαπητέ Αργύρη ( προσωπική μου άποψη ) 37 ακίνητα καί ένα στις Βρυξέλλες καθώς καί ένα κότερο όπως αναφέρει η επιστολή καί δεν διαψεύτικε απο κανέναν μέχρι στιγμής δεν γίνονται απο τα ένσημα που λες οτι έχει απο 12 ετών , καί δεν αμφισβιτώ οτί τα έχει.
Πέραν αυτών πρόσφατα ακούστηκε η ιστορία Ροντούλη που δικαιολογήθηκε όπως όπως καθώς καί η μύνηση Λαζόπουλου καί αμέσως μετά έρχετε η επιστολή τομεάρχη του .
Δέχομαι οτί έχει Πολιτικούς αντιπάλους αλλά αν αυτά που λέει η επιστολή είναι ψευδή να κάνει μύνηση ο Πρόεδρος με τήν ίδια ευθυξία που έκανε για το μουστάκι του Χιτλερ . Πιστεύω οτί είναι πολύ πιο σοβαρό να σε παρουσιάζουν σαν καταχραστή από το να σε παρωμιάζουν σατυρίζοντας σε με τον Χίτλερ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ποια ειναι η δουλεια του? Μπορει να μου πει κανεις με ποια δουλεια απεκτησε αυτα τα σπιτια?
Με την σχολη μοντελων την δεκαετια του 60 η μηπως με το ΤeleCity η μηπως με την Video Press?
Ας μην γελιομαστε φιλοι μου και κυριως ας μην κρυβομαστε πισω απο κοματα...Τα ιδια σκ..τα ειναι ολοι τους...Και τουτος και ο Αλαβανος με το σοι που διαχειριζοταν την παναγια της τηνου και ο Καραμανλης με τις offshore και τις κατασκευαστικες και ο δρακουμελ-μητσοτακης και τα κολοσπιτα του σιδερενιου και ο βουλγαρακης που απο την μια μερα στην αλλη βρεθηκε με δις ...ον ουκ εστι αριθμος.....
Αν ειναι ρε να τα εκανε απο το καναλι τοτε ο Καρανικολας με το Τηλεφως θα εχει 2-3 νησια δικα του....
Φιλε Αργυρη Σιδερη 2.000.000€ απο προσωπικα του χρηματα τα εδωσε για το ταμειο της φτωχειας? Δεν το γνωριζω εαν θελεις δωσε περισσοτερες πληροφοριες...

Ανώνυμος είπε...

αφου ηταν μποντυμπιλντερ ρε! απο κει κονομησε τα λεφτα!

Ανώνυμος είπε...

χαχα... σωστος ο αρνολντ

fimios είπε...

xaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΟ.ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κουτί με Μέλι , όπως λες , θα μπορούσε να είναι και το Ταμείο του κομματος . Πάντως 38 ακίνητα δεν γίνονται με μεροκάματα για να λέμε οτί έχει ενσημα .

Ανώνυμος είπε...

Swsta. ensima exw kai egw kai malista sigoura pio polla apo ton Karatzaferi alla exw ena mono diamerisma kai auto to xrwstaw

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 9:35 ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΑΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΡΙΝ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
arpaxta είπε...

Όπως αναφέρω και στην αρχική σελίδα του ΜΠΛΟΓΚ παρακαλώ για ήπια καί μη υβριστικά σχόλια . Δεν μπορώ να επιτρέψω προσβολές και ύβρεις απο οποιονδήποτε σε οποιονδήποτε πόσο μάλλον σε ανώνυμο. Για τον λόγο αυτό ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ το σχόλιο του ανώνυμου που βρίζει τον Καρτσώλη όποιος καί αν είναι αυτός . Το να έχει κάνει οποιοδήποτε λάθος δεν επιτρέπει να τον βρίζουμε χυδαία μπορούμε απλά να σχολιάσουμε το γεγονος .
Ευχαριστώ

ασημωνης είπε...

Κατ΄αρχην αν τυχον οσα αναφερει ο πρωην συνεργατης του δεν ειναι αληθη, συγγνωμη πρεπει να βγει να ζητησει αυτος και οχι οσοι απο μας αναπαραγαμε το θεμα. Και φυσικα υπαρχουν και τα ενδικα μεσα τα οποια τοσο καλα ξερει να χρησιμοποιει ο κυριος Καρατζαφερης οπως πολυ προσφατα μας απεδειξε. Σαφως και δεν ειναι κακο καποιος πολιτικος να εχει περιουσια. Τουναντιον το θεωρω χρησιμο καθως μπορει απερισπαστος να ασκησει τα καθηκοντα του. Αλλα η φοροδιαφυγη πρεπει να τιμωρειται οποιος και αν εισια...

arpaxta είπε...

Σωστός !!! Ετσι ακριβώς βλέπω καί εγώ το θέμα

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Όλοι μα όλοι μας κοροιδεύουν.... Όλοι όμως....
Αν δεν ήταν λαμόγια δε θα φτάναν σε αυτό το πολιτικό σημείο...
Δε μιλάω για τον Καρατζαφέρη αλλα για όλους ....

Σκεφτείται το λίγο!!!!

Υπήρχε περίπτωση κάποιος σαν εμάς να ήταν οχι Πρωθυπουργός , οχι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης , Οχι αρχήγος σε μικρό κόμμα (βλέπε και οι 3 ζάμπλουτοι -και οι 3 όμως)-ουτε καφετζής στη βουλή δε θα μπορούσε να ήταν κάποιος απο εμάς ....!!!(γιατι και για καφετζής θέλει να έχεις μπρίζα για να είσαι εκεί μέσα)!!!!

Και όλα τα άλλα περι δωρεών και φτώχειας τα βλέπω βερεσέ!!
OΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ....ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!