Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2009

Η άλλη χρήση της Λακ εκτός απο τα μαλλιάTο Σαββατοκύριακο, σε γνωστό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Κων. Καραμανλή, κατά την διάρκεια της εφημερίας , εμφανίστηκε ένα κορίτσι 23 χρονών, έντρομο διότι μέσα στο γεννητικό της όργανο βρισκόταν ένα καπάκι της ΛΑΚ!!!!
Η κοπέλα ισχυρίστηκε στους γιατρούς ότι με τον σύντροφό της , ο οποίος περίμενε στο πάρκινγκ του νοσοκομείου, ξέφυγαν... κατα την διάρκεια της ερωτικής επαφής με το γνωστό αποτέλεσμα.

Η νεαρά εμφανώς τρομοκρατημένη αλλά και αρκετά ντροπιασμένη για αυτό που συνέβη, επιβλήθηκε επιτυχώς στην αφαίρεση του πλαστικού πόματος της ΛΑΚ μετρίου διαμετρήματος. Της έγιναν και αρκετά ράμματα ενώ όπως ισχυρίστηκαν οι γιατροί , η κοπέλα στάθηκε τυχερή διότι θα μπορούσε να υποβληθεί σε μεγαλύτερο χειρουργείο και φυσικά μεγαλύτερη ταλαιπωρία.

Η περίεργη, ως προς τα ερωτικά, νεαρή κυρία, δεν μπορούσε ούτε στα μάτια να κοιτάξει τους γιατρούς. Υπέγραψε το εξιτήριο και αποχώρησε προς το πάρκινγκ του νοσοκομείου όπου την περίμενε ο εξίσου "περίεργος" σύντροφός της.

Πηγή http://salonica-press.blogspot.com

1 σχόλιο:

ασημωνης είπε...

Ρουφιανα οικονομικη κριση!!!! Ουτε δονητες δεν μας αφηνεις να αγορασουμε!