Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Τρέχει και δεν φτάνει ο Μάκης



Τρέχει καί δεν φτάνει ο Μάκης μετά το video που δημοσίευσε το τρωκτικό .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερεις πια πιος ειναι πιος

Αυτοι ειμαστε τελικα .....ολα για το χρημα στην υγεια στην παιδεια παντου πρεπει να λαδωσεις και να ανταλαξης την ηθικοτητα σου για αυτο πια δεν συναντας καθαρους ανθρωπου σε κανενα επιπεδο της ζωης
Η ΒΡΩΜΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Μάκη....πρέπει να σε έχει τσούξει πολύ για να ασχοληθεί ολόκληρη ζούγκλα με ένα τόσο δα τρωκτικό...

Ανώνυμος είπε...

Άνθρακες ο θησαυρός! Η επί τριήμερο πολυδιαφημιζόμενη από την ιστοσελίδα «Τρωκτικό», το γνωστό blog ιδιοκτησίας του κ. Σωκράτη Γκιόλια, αποκάλυψη «που θα ξεσκέπαζε τον διαπλεκόμενο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο» κατέληξε σε μία απλή, αλλά θεαματική δημοσιογραφική φούσκα. Ο κ. Γκιόλιας εξηγούσε τα τελευταία εικοσιτετράωρα πως θα δημοσιοποιήσει ένα video δια μέσου του οποίου αποκαλύπτονται τα διαπλεκόμενα συμφέροντα του πρώην εργοδότη του, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Ως αποδεικτικό στοιχείο αυτού του ισχυρισμού θα ήταν το περιεχόμενο του video που το «Τρωκτικό» ανάρτησε σήμερα Δευτέρα στην ιστοσελίδα του με τίτλο «Το βίντεο-ντοκουμέντο που δεν έπαιξε ποτέ ο Μάκης λόγω συμφερόντων».

Πρόκειται για ένα ρεπορτάζ που ακολούθησε μία καταγγελία που έφθασε το Φθινόπωρο του 2005 στο γραφείο των εκπομπών του Μ. Τριανταφυλλόπουλου από τον Διαμαντή Πατέρα, εφοπλιστή και υιού του Νίκου Πατέρα, του πατριάρχη της εφοπλιστικής οικογένειας του City του Λονδίνου. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Διαμαντής Πατέρας εξαπατήθηκε από τον Κωνσταντίνο Μίχαλο που εκείνη την εποχή (φθινόπωρο του 2005) ήταν ακόμη γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών. Κατά τον κ. Γκιόλια το ρεπορτάζ αυτό δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ επειδή η δημοσίευση του δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του Μ. Τριανταφυλλόπουλου.

Υπενθυμίζεται απλώς για την ιστορία πως εκείνη την περίοδο, ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος ήταν συνεκδότης και συνιδιοκτήτης της μεγαλύτερης κυριακάτικης έκδοσης στην Ελλάδα, της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Στο φύλλο της 23ης Οκτωβρίου 2005 δημοσιεύεται από αυτήν την εφημερίδα, πλήρες, το ρεπορτάζ για τα έργα και τις ημέρες του κ. Κ. Μίχαλου, με την καταγγελία του εφοπλιστή. Ο Κ. Μίχαλος μετά την δημοσίευση του ρεπορτάζ κατέθεσε και αγωγή κατά των εκδοτών της εφημερίδας, που τότε ήταν τρείς. Με λίγα λόγια κατατέθηκε αγωγή και κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. http://www.zougla.gr/news/data/upimages/fridakis/sdgjhasdlgkas.jpg